Εταιρικό Προφίλ

Η Τεχνική - Κατασκευαστική Μπαλτάς - Κτενάς - Κουμουτσέαςkmkbuildings ), ένας δυναμικός αναπτυσόμενος οικοδομικός όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται στον κλάδο κατασκευών πολυτελών κατοικιών, μεζονετών, και εμπορικών ακινήτων απο τις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Το όραμα μας είναι η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας μας, δημιουργώντας έργα υψηλής ποιότητας και διαχρονικά, με σεβασμό στο περιβάλλον και στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται , με άριστη κατασκευή και λειτουργικότητα των χώρων, και ποιότητα των υπηρεσιών από την έκδοση της άδειας μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Μέσα απο την ιστοσελίδα της εταιρείας μας θα δείτε ολοκληρωμένα έργα μας, οπως επίσης και τα ακίνητα που ειναι υποκατασκευή προς πώληση ή μίσθωση.

Ευχαριστουμε που ήρθατε, και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ιστορικό

Από της αρχές τις δεκαετίας του '60 ο Φρειδερίκος Κουμουτσέας ξεκίνησε την οικοδομική δραστηριότητα στις γειτονιές της Αθήνας. Με αρκετά διαμερίσματα στο ενεργητικό του, άφησε το στίγμα του στην αυστηρή και αξιόλογη κατασκευή των κατοικιών.

Αργότερα ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς με συνέταιρο τον Κωνσταντίνο Παπαχρήστο δημιούργησαν με το πέρας των ετών έναν όμιλο επιχειρήσεων όπου διακρίθηκαν για την αισθητική, ποιοτική αλλά κυρίως τις υψηλής ασφάλειας κατασκευές. Με πάρα πολλά έργα, κυρίως στα βόρεια προάστια, έδωσαν το μεράκι τους και την αγάπη τους για την δουλειά επιτυγχάνοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την ικανοποίηση των αναγκών για σύγχρονη κατοικία και επαγγελματικό χώρο.

Πλέον ο Ιωάννης Κτενάς και ο Ελευθέριος Κουμουτσέας αποτελούν την φυσική συνέχεια του έργου των επιχείρησεων του Κωνσταντίνου Μπαλτά, όπου η εμπειρία του σε συνδυασμό με τις σύγχρονες αντιλήψεις και τη γνώση των νέων τεχνολογιών από τους νέους εταίρους, αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω εξέλιξη της οικογενειακής αυτής επιχείρησης, με βασικό μέλημα την ποιοτική, σύγχρονη δόμηση, την αισθητική και το σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

 

kmkbuildings.gr

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο